Iphone 6s tele2 728x90

iPhone 6S

iPhone 7 PlusHet is op dit moment nog onduidelijk of het nieuwe toestel wat we verwachten de naam ‘iPhone 6S’ of ‘iPhone 7’ zal gaan dragen. Er lekken steeds meer geruchten uit, maar de naam van het toestel is nog niet helemaal duidelijk. Het zou logisch zijn als Apple nog een ‘S’ variant op de markt zou brengen van de iPhone 6, maar Apple heeft nu ook voor het eerst een ‘Plus’ variant aangekondigd van de iPhone 6. Het kan dus goed zijn dat Apple de ‘S’ en ‘C’ versie van de zesde generatie iPhone overslaat.

Beste iPhone 6S aanbiedingen

#AanbiederProviderInternetBelminuten / SMSMaandprijsToestelprijsiPhone 6S kopen

iPhone 6S abonnement

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een iPhone 6S abonnement af te sluiten. Kunt u echt niet wachten? Dan zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus nog steeds bijzonder goede alternatieven. Hieronder hebben we voor u een selectie gemaakt van de beste iPhone 6S abonnementen van dit moment. Ziet u een interessante aanbieding? Kies snel, het kan namelijk zo voorbij zijn!

iPhone 6S reserveren

Op het moment dat u de iPhone 6S kunt reserveren, dan kunt u dit als eerst op onze website! Bezoek onze website daarom over een tijdje nogmaals. U kunt ons ook volgen via social media of uzelf inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden!

iPhone 6S

iPhone 6S release

iPhone 6S abonnementDe geruchten gaan dat de iPhone 6S eind 2015 op de markt zal worden gebracht door Apple. Dit zou samenvallen met de release van de iPhone 7, wat natuurlijk onwaarschijnlijk is. Op het moment dat er toch een iPhone 6S wordt uitgebracht, dan zal de release van de iPhone 7 worden opgeschoven. Er gaan op dit moment 2 releasedata rond in de geruchtenmolen, namelijk begin 2016 (voor de lente van 2016) of eind 2015. Wij denken persoonlijk dat de iPhone 6S eind 2015 zal worden uitgebracht en dat de iPhone 7 begin 2016 volgt.

iPhone 6S specificaties

Op het moment dat het toestel toch op de markt zal worden gebracht onder de naam ‘iPhone 6S’, dan zal het de volgende specificaties krijgen:
– LPDDR4-werkgeheugen
– TouchID
– NFC (contactloos betalen)
– Betere camera
– iOS 9
– 1920 bij 1080 pixel resolutie