iPhone 6S/7 release bevestigd

0

iPhone 7 release De vele geruchten van de voorbije weken over de releasedatum van de iPhone 6S of iPhone 7 blijken correct te zijn. De nieuwste smartphone van Apple zal worden voorgesteld op een event op 9 september. Niet alleen werden de uitnodigingen voor een event op deze datum verstuurd, ook Siri (de sprekende assistente van de iPhone) blijkt iets groots te verwachten op 9 september 2015.

Bevestiging Apple

Apple heeft bevestigd dat er een nieuw event zal plaatsvinden op 9 september. De festiviteiten zullen doorgaan in het San Francisco’s Bill Graham Civic Auditorium. Naar goede gewoonte zouden we daardoor de iPhone reeds de week nadien op vrijdag in de winkelrekken mogen verwachten. De vele smartphone liefhebbers kijken vooral uit naar de Force Touch-technologie van Apple. Dankzij deze nieuwe technologie kan de smartphone zelf analyseren hoe stevig de gebruiker op de toetsen duwt en op basis van de kracht specifieke menu’s openen.

Bevestiging Siri

Uniek aan de uitnodiging van Apple zijn de woorden ‘Hey Siri, give us a hint’ (vrij vertaald: Hey Siri, geef ons een tip van wat er te gebeuren staat. Siri beantwoordt vervolgens deze vraag met dat er een grote aankondiging zal plaatshebben op 9 september 2015. Door het gebruik van Siri kan er onmiddellijk gedacht worden aan een aankondiging van smartphone-nieuws. Naar verwachting zal Apple ook een nieuwe iPad op dit event voorstellen, alsook nieuws over Apple TV.

Analisten deden al ontdekking

Dat Apple met een Force Touch-technologie bleek te komen, was al te verwachten door de ontdekkingen van analisten. Analisten achterhaalden een krachtcode in iOS 9, welke uitermate geschikt zou zijn voor de Force Touch-technologie. Momenteel kunnen Apple liefhebbers reeds gebruik maken van één, twee en drie vingers op hun favoriete toestellen. Door de introductie van de Force Touch-technologie zouden de mogelijkheden voor Apple nog uitgebreider worden.

Share.

About Author

Leave A Reply