iPhone 7 draadloos op te laden & specificaties uitgelekt!

0

iPhone 6S abonnementOndanks dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus nu nog steeds flink worden verkocht, kijken we natuurlijk al vooruit naar de release van de iPhone 7. Vandaag zijn er enkele nieuwe foto’s verschenen van een toestel dat wel heel erg lijkt op de toekomstige iPhone 7. Natuurlijk is het nog niet helemaal zeker dat het daadwerkelijk om de iPhone 7, iPhone 7S of iPhone 7 Plus is, we moeten dus nog wel een stok achter de deur houden.

Geruchten over de iPhone 7; draadloos opladen?

De foto’s gaan natuurlijk ook gepaard met de nodige geruchten, zo zou de iPhone 7 bijvoorbeeld draadloos opgeladen kunnen worden. Dit zien we bijvoorbeeld ook terug bij de Galaxy S6 die recent door concurrent Samsung op de markt is gebracht. Verder zou de iPhone 7 ook nauwelijks meer een schermrand hebben, zoals we ook goed op de foto’s terug kunnen zien.

iPhone 7 draait op iOS 9, specificaties uitgelekt

iPhone 7 PlusVerder gaan er nogmaals geruchten dat de iPhone 7 zal gaan draaien op iOS 9, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Ook wat betreft de specificaties wordt er steeds meer duidelijk, het toestel zou volgens de geruchten 6,1mm dik worden en in totaal ongeveer 114 gram wegen. Het intern geheugen (RAM) zal 5GB gaan bedragen. Verder kan de iPhone 7 filmen in 4K kwaliteit met ongeveer 500 frames per seconde. Het scherm zal voor de eerste keer volledig worden gemaakt van saffierglas, aangezien dit eigenlijk eerder bij de iPhone 6 al het geval zou zijn.

Releasedatum van de iPhone 7

Over de releasedatum is helaas niet veel nieuws bekendgemaakt, naar verwachting zal de iPhone 7 nog steeds eind 2015 worden aangekondigd, waarna we deze begin 2016 al in ontvangst kunnen nemen. Ook hiervoor moeten we helaas nog een stok achter de deur houden, de daadwerkelijke releasedatum is nog niet bekendgemaakt door Apple. Hier volgt later nader bericht over. Het is daarom momenteel dus ook nog niet mogelijk om een iPhone 7 abonnement af te sluiten.

Share.

About Author

Leave A Reply