iPhone 7, nieuwe ideeën duiken op

0

iPhone 7 concept Binnen ongeveer een maand zal Apple zijn nieuwe modellen van de iPhone voorstellen. Critici verwachten dat het zal gaan om iPhone 6s familie. Naar goede gewoonte brengt Apple elk jaar een verbeterde versie uit van het voorgaande toestel. De smartphones zullen wellicht grafisch dezelfde opmaak krijgen als het kleine broertje, de iPhone 6. Sommige ontwerpers durven echter verder denken, en reeds suggesties te maken voor de generatie na de iPhone 6s.

iPhone 7

Vuk Nemanja Zoraja, één van de beter bekende smartphone-bloggers, deed zo zijn suggesties op ‘Behance’. Volgens Zoraja zal de iPhone 7 wel baanbrekend zijn en veel veranderingen bevatten tegenover de iPhone 6. De opzet is op zich vergelijkbaar met de versie van de iPhone die Apple in 2014 introduceerde, maar kent verschilpunten op vlak van scherm en grootte. Zo zal de iPhone 7 een 5-inch display bevatten, geen rand hebben en beperkter zijn in omvang. Het toestel wordt gefabriceerd uit aluminium en Gorilla Glass 4.

Verbeterde camera

Qua specs is verder de camera nog noemenswaardig. Een Xeon flitser op de achterzijde van het toestel moet het toestaan ook bij duisternis haarscherpe foto’s te nemen. Zoraja bracht niet één, maar tegelijk verschillende kleuren uit van zijn iPhone 7-concept. Zo zal de smartphone beschikbaar zijn in de kleuren space grey, zilver, goud en wit. De foto’s van Zoraja toonden daarenboven een vreemde screenprotector, die het scherm zou beschermen tegen krassen en valschade

Foto’s en video

Wie warm gemaakt is voor de opzet van Vuk Nemanja Zoraja kan de iPhone 7-opzet bekijken via onderstaande Youtube-link (https://youtu.be/U9l58ovKLS0). De concept-foto’s gepost op Behance werden immers omgezet in een Youtube-film. De ideeën van Zoraja maken ons alweer warm voor de komst van de iPhone 7. Echter zal het nog enkele maanden duren vooraleer Apple deze nieuwe variant op de iPhone aan het grote publiek zal voorstellen.

 

Share.

About Author

Leave A Reply