iPhone 7 waarschijnlijk verkrijgbaar in nieuwe kleuren

0

iPhone 7Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de kleur waarin de nieuwe iPhone 7 van Apple verkrijgbaar zal worden. Apple zou er namelijk voor hebben gekozen om de iPhone 7 te voorzien van meer kleuren dan bij de eerdere modellen. Daarnaast zouden enkele kleuren die eerder gebruikt werden bij de iPhone 6 en iPhone 6S plaats moeten gaan maken van nieuwe kleuren. De spacegrey variant, die al bij de iPhone 5S werd geïntroduceerd, zal mogelijk plaats moeten gaan maken voor een donkerblauwe kleur.

Concept Martin Hajek

Deze geruchten zijn ontstaan naar aanleiding van een conceptontwerp van Martin Hajek. Op dit ontwerp zijn een aantal kleuren herkenbaar zie we nog niet eerder zagen bij de iPhone. Verder zien we op de foto ook dat de iPhone 7 zal beschikken over een nieuwe homebutton, ook zijn de antennestrepen die bij de iPhone 6 en iPhone 6S nog goed zichtbaar waren minder opvallend gemaakt. Verder zien we op het concept geen koptelefoonaansluiting, dit zou mogelijk een aanwijzing kunnen zijn voor een nieuw soort aansluiting.

iphone-7-concept

Nieuwe iPhone 7 kleur: donkerblauw

Wat betreft de kleur is er een donker model duidelijk zichtbaar op het ontwerp. Volgens de ontwerper betreft dit de kleur donker blauw, maar het neigt zelfs bijna naar zwart. Het is natuurlijk nog niet zeker in welke kleuren de nieuwe iPhone 7 daadwerkelijk op de markt gebracht zal gaan worden, dit is dus nog gissen. Het conceptontwerp geeft een goed beeld van wat we van de nieuwe iPhone 7 kunnen verwachten. Uiteraard moeten we nog even wachten totdat Apple de telefoon officieel heeft aangekondigd. De iPhone 7 release zal waarschijnlijk rond 12 september plaatsvinden, het duurt dus niet meer lang voordat Apple eindelijk alles uit de doeken doet over de iPhone 7!

Share.

About Author

Leave A Reply