iPhone 7 wordt mogelijk op 8 in plaats van 9 september voorgesteld

0

iPhone 7 Plus De voorbije weken kwam meermaals het nieuws naar boven dat Apple de iPhone 6S of iPhone 7 (afhankelijk van de benaming waaronder het toestel zal fungeren) zal voorstellen aan pers en publiek op 9 september. Volgens rapporten zou het echter mogelijk een dag eerder kunnen zijn, met andere woorden op 8 september 2015. Niet alleen de gloednieuwe iPhone, maar ook Apple TV en de iPad Pro zullen worden gepresenteerd op het event.

Lancering begin september

Sowieso zal Apple de aankondigingen doen begin september. Volgens BuzzFeed is Apple zinnens om begin september een nieuw event te organiseren, iets wat het tot op heden jaarlijks deed. Volgens de website zou de verwachte datum 9 september 2015 zijn. Bronnen verklaren echter dat het event ook zou kunnen plaatshebben op 8 september 2015. Meestal organiseert Apple immers dergelijke evenementen op een dinsdag, wat dit jaar neer komt op 8 september 2015.

iPhone 5 & 6

Ook de voorgaande lanceringen van de iPhone, voor de toenmalige versies iPhone 5 en iPhone 6, hadden plaats begin september. Vanaf de week nadien op vrijdag zijn de toestellen vervolgens effectief te bestellen. Alle iPhones vanaf de iPhone 4S werden voor 20 september voorgesteld, waarna de toestellen te bestellen waren vanaf 18 september in dat jaar.

iPhone 7

Op het event dit jaar zal Apple de nieuwste iPhone 7 voorstellen. Het paradepaardje van Apple zal beschikken over een Touche-technologie dat de drukkracht van de gebruiker kan registreren. Daarenboven zou Apple komen met tal van verbeteringen tegenover de vorige iPhone 6. Wanneer Apple kiest voor de iPhone 6S zal er wellicht meer ingezet worden op het verbeteren van de hekelpunten van de gewone iPhone 6. Het is pas bij de iPhone 7 dat we mogen hopen op uiterlijke veranderingen. Op het event zal Apple ook Apple TV presenteren, iets wat oorspronkelijk gepland stond voor juni dit jaar maar niet plaats vond. Of Apple op datzelfde moment zijn aanpassingen rond Netflix zal aanprijzen is niet bekend. Andere bronnen verklaarden vorige week dat Apple komt met een nieuwe iPad, de iPad Pro. De verwachte verkoopdatum van deze iPad Pro staat ingeroosterd voor oktober 2015.

Share.

About Author

Leave A Reply