Iphone 6s tele2 728x90

iPhone 7S

iPhone 6S abonnementDe kans is groot dat Apple bij de introductie van de iPhone 7 de trend om een ‘S’ variant uit te brengen door zal gaan zetten. Daar waar dit bij de zesde generatie iPhone wellicht wordt overgeslagen, zal dit bij de iPhone 7 wel weer gewoon het geval zijn. Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over de iPhone 7S van Apple, aangezien de release ook nog even duurt. De iPhone 7S zal in ieder geval een schermformaat krijgen van 5.5-inch, net als de iPhone 6 Plus.

#AanbiederProviderInternetBelminuten / SMSMaandprijsToestelprijsAfsluiten
1Mobiel.nlVodafone5000 MB150 / ONBEPERKT€46 (BESTE KEUS)€99
2Mobiel.nlTele21500 MBONBEPERKT / ONBEPERKT€41€154
3Mobiel.nlKPN5000 MB200 / 200€29€434
4Mobiel.nlT-Mobile6000 MB XL aanbiedingONBEPERKT / ONBEPERKT€52GRATIS
5Mobiel.nlVodafone12.000 MB XL aanbiedingONBEPERKT / ONBEPERKT€52GRATIS

iPhone 7S abonnement

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een iPhone 7S abonnement af te sluiten. Kunt u echt niet wachten? Dan zijn de iPhone 6 en iPhone 6 Plus nog steeds bijzonder goede alternatieven. Hieronder hebben we voor u een selectie gemaakt van de beste iPhone 6 abonnementen van dit moment. Ziet u een interessante aanbieding? Kies snel, het kan namelijk zo voorbij zijn!

iPhone 7S reserveren

Op het moment dat u de iPhone 7S kunt reserveren, dan kunt u dit als eerst op onze website! Bezoek onze website daarom over een tijdje nogmaals. U kunt ons ook volgen via social media of uzelf inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de iPhone 7S!

iPhone 7 concept

iPhone 7S release

Het is op dit moment nog geheel onduidelijk wanneer de iPhone 7S release zal plaatsvinden. De kans is aanwezig dat Apple ervoor kiest om in september meteen de twee nieuwe varianten van het toestel op de markt te brengen, dus zowel een iPhone 7 als een iPhone 7S variant. Het is echter ook afhankelijk van of Apple nog met een extra iPhone 6S op de markt komt. Dat zou er namelijk voor zorgen dat de release van de iPhone 7 wordt doorgeschoven.

iPhone 7S specificaties

Op dit moment is er helaas nog erg weinig bekend over de iPhone 7S specificaties. Wel weten we in ieder geval dat het toestel een 5.5-inch beeldschermformaat zal gaan krijgen. Op het moment dat er meer bekend is over de iPhone 7S, dan hoort u dit uiteraard van ons!