Nieuwe geruchten over releasedatum & prijs iPhone 7

0

iOS 9 conceptEr gaan momenteel steeds meer geruchten dat de iPhone 7 release daadwerkelijk in de maand september van 2015 zal plaatsvinden. Het is voor Apple gebruikelijk om elk jaar een nieuwe iPhone aan te kondigen, hoogstwaarschijnlijk zullen ze ook het jaar 2015 hierbij niet overslaan. Er gaan ook nog enkele geruchten dat Apple in plaats van een iPhone 7 eerst een tussenstap zal maken bij een iPhone 6S variant, maar deze geruchten zijn nog niet bevestigd. Het is natuurlijk ook mogelijk dat Apple met zowel een iPhone 6S als een iPhone 7 op de markt komt in 2015, de iPhone 7 zal in dat geval pas aan het eind van het jaar in de winkels liggen.

Geruchten over iPhone 7 prijzen

Ook gaan er een flink aantal geruchten over de prijs van de nieuwe iPhone 7. Verschillende bronnen geven aan dat het toestel verkrijgbaar zal worden voor een vanafprijs van €699,- (voor de 16GB variant). De 64GB variant zal een prijskaartje gaan krijgen van €799,- en de 128GB zal tot slot een prijs krijgen van ongeveer €899,-. De meeste mensen zullen de iPhone 7 met abonnement aanschaffen, in dat geval doen de prijzen voor een los toestel er natuurlijk niet toe. De maandelijkse abonnementsprijs zal waarschijnlijk ongeveer €45,- tot €50,- zijn, afhankelijk van de bundel.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 zal op de markt worden gebracht in zowel een 4.7-inch als 5.5-inch variant, net als de iPhone 6 en iPhone 6 Plus dus. Het is mogelijk dat de grotere smartphone de benaming ‘iPhone 7 Plus’ of ‘iPhone 7S’ zal gaan krijgen, hierover is dus nog enige onduidelijkheid. Verder zullen we weer Touch-ID terug zien komen in combinatie met een NFC-chip waarmee men met de iPhone 7 contactloos kan betalen.

Blijf op de hoogte van het laatste iPhone 7 nieuws!

In de aanloop naar de release van de iPhone 7 zullen er nog veel geruchten ontstaan, uiteraard houdt de redactie van iPhone-7abonnement.nl u van de laatste geruchten & nieuwsberichten op de hoogte. Volg ons op social media of meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Share.

About Author

Leave A Reply