Uitgelekte video toont nieuwe iPhone 6S/7

0

iPhone 7 concept Wie niet kan wachten tot de lancering van de nieuwe iPhone 6S of 7 op 8 of 9 september 2015, kan zich in de handen wrijven. Een uitgelekte video op het internet toont hoe de nieuwe iPhone er zal uit zien. De voorbije maanden toonden verschillende analisten hun ideeën over de nieuwste iPhone. Sommigen hadden gelijk, anderen niet. Wanneer de uitgelekte video immers correct is, blijkt de iPhone 6S of 7 niet veel te verschillen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Uitgelekte video

De uitgelekte video toont inderdaad een nieuw model van iPhone. Of de beelden betrouwbaar zijn, kon de website MacRumors niet bevestigen. De website staat echter gekend als één van de betere websites voor previews en releases, waardoor ze niets zouden melden wanneer het gaat om loze beelden. MacRumors kan daarenboven wel bevestigen dat de video overeenstemt met eerder uitgelekte beelden over de iPhone 6S of 7. Eerdere foto’s toonden immers losse delen van de iPhone, die nu blijkbaar aansluiten bij de video. Vooral het geraamte en het scherm stemmen perfect overeen met de eerdere foto’s. Volgens critici gaat het dan ook zeer zeker om de nieuwe iPhone 6S of 7 op de videobeelden.

Binnen en buiten

Op de uitgelekte beelden is de hele iPhone 6S of 7 te zien, zowel de binnen- als buitenzijde. Ook de nieuwe Force Touch-technologie valt op de beelden te bezichtigen. Apple stelde reeds eerder dat de nieuwe iPhone zal beschikken over een technologie waardoor het toestel kan meten hoe stevig de gebruiker op de toetsen duwt. Op basis van deze kracht zouden verschillende navigatieschermen geopend kunnen worden. De nieuwste iPhone zal ook beschikken over een 12MP-camera, een aanzienlijke verbetering tegenover de vorige 8MP-camera.

Gelijmde rand

Opmerkelijk binnen de video is evenwel de gelijmde rand. In plaats van een rand met schroeven, zoals steeds het geval was bij de iPhone, beschikt het toestel binnen de video over een gelijmde rand. Iets wat kan verwijzen naar een prototype model. Officieel moet het toestel nog steeds aan het grote publiek worden voorgesteld. Verwacht wordt dat Apple dit zal doen op 8 of 9 september. Met andere woorden nog iets meer dan een week geduld.

Share.

About Author

Leave A Reply